joi, 17 martie 2011

De ce? Cat?
Analizez oamenii. Analizez gesturi. Analizez atitudini. Ma intreb de ce? Ma intreb ce gandeste un om cand are un anumit comportament? Nu inteleg, de ce se joaca de-a soarecele si pisica.
Nu am reusit sa inteleg de ce o femeie se plictisete repede de un om care e dragut si o rasfata? Nu inteleg de ce ea, cauta si iubeste un macho, un mitocan. Plange pentru un om care nu merita si se autodistruge pentru ca el s-a plictisit. Sufera cand cel pe care il iubeste o paraseste, dar il paraseste pe cel care o iubeste fara sa priveasca inapoi. Fara regrete, fara lacrimi, fara intoarceri inapoi. Sustine cu tarie ca nu accepta violenta, jigniri, dar sta intr-o relatie doar sa nu fie singura. Trece cu vederea o palma si cuvintele urate. II pregateste micul dejun la pat, ii spala, ii calca, ii cumpara medicamente la miezul noptii si face cumparaturile sambata dimineata, doar pentru ca el sa fie multumit si sa nu o paraseasca. Ea e fericita daca el e fericit. Uita de prieteni si familie si accepta ca el, de ziua femeii sa iasa cu baietii la bere. II zambeste chiar si atunci cand el devine isteric la miezul noptii ca nu mai are bere in frigider.
Nu condamn, nu critic ci doar ma intreb de ce ? Pentru ce?Avem atatea vieti incat sa ne permitem sa ne pierdem timpul cu cine nu merita? Mai primim inapoi anii pe care i-am irosit facand pe plac cuiva?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu