duminică, 17 iulie 2011

Te-am iubit mai mult decat insasi viata...

Ma intreb chiar si acum unde esti,ce sa fac,cum sa-ti spun ca-mi lipsesti!Fiindca tu ai ales cel dintai.Cum se duc si se duc clipele!!!Sunt ratacit de mult pe un drum care numai gasesc o iesire,dezorientat de mult in spatiu,ma framanta de mult si nu-mi da pace...Da!Tu,despre tine e vorba. Au trecut 10 zile de cand ne-am despartit. Am suferit atat de mult incat acum sunt inert. Nu mananc aproape deloc, nu dorm si nu vorbesc cu nimeni. Daca m-ar intreba cineva acum ce motive am sa traiesc, nu cred k as putea sa gasesc vre-o unul. Stau si ma intreb de multe ori daca viata are vreun sens, daca poate iesi ceva bun din toata suferinta asta.
Tu probabil esti in bratele lui/ei,acum in lumea asta ciudata...chiar nu stiu ce sa mai cred.
Astazi de dimineata ti-am adus toate lucrurile pe care le aveai la mine. Mi-am repetat de mii de ori scena in minte inainte. Nu te mai vazusem de cateva zile si nu stiam nimic de tine. Mi-ai deschis usa, aceeasi in spatele careia ma astepta de fiecare data un sarut dulce si un zambet. Acum ma astepta o persoana care se uita la mine ca la un strain cu o expresie care ma intreba” hei dar ce ai fata asta de parca cine stie ce s-a intamplat?
Nu am putut sa te imbratisez, nu am putut sa te sarut, imi pareai atat de falsa. In schimb tu o faceai de parca ar mai fi contat. Am incercat inca o data sa-ti explic ca indiferent ce se va intampla intre noi nu ai de ce sa te porti de parca ti-as fi dusman. Doi oameni care se despart nu trebuie neaparat sa se urasca apoi. Dar asta depinde numai de ei. Am incercat sa nu fiu rautacios, sa nu izbucnesc si sa te acuz de faptul ca nu-ti pasa deloc de ceea ce simt in zilele astea. Si am reusit! In mai putin de 5 minute am plecat de la tine. Am plecat fara sa ma uit in urma. Si asa ar fi trebuit sa ramana.Dar m-ai sunat, m-ai sunat si n-am mai putut rezista si te-am certat. Si mi-ai dat dreptate. Si mi-ai spus ca o sa ramanem prieteni. Ti-am dat un mesaj mai tarziu si mi-am cerut scuze. Ti-am spus ca te-as saruta si ca te-as tine in brate. Ti-am mai cerut o noapte impreuna, noapte pe care mi-o promisesei cu cateva zile in urma. Dupa ce mi-ai promis-o n-ai mai dat nici un semn timp de 10 zile. Acum imi spui ca n-ai avut credit, ca trebuia sa te sun eu daca vroiam. Si te cred, si te ascult si sufletul meu idiot care te iarta si se intoarce din nou catre tine. Im mai spui ca ai fost plecata din oras.
Te duci la munca si eu la fel. Si am fi putut avea o relatie normala de oameni care nu se potrivesc ca si cuplu dar care vorbesc si se respecta in continuare.
Doar ca acum cateva zile m-am rugat cu lacrimi in ochi sa stiu ce sa fac. Eram descumpanit si m-am rugat la Dumnezeu sa ma ajute sa-mi gasesc linistea. Sa ma ajute sa nu fiu rau si sa fac in asa fel incat sa fie bine pentru toata lumea. Si ce crezi? la cateva ore dupa ce am vorbit cu tine intru pe un site de socializare si vad o poza cu tine si cu fostul/a iubita. Erati intr-un club si cineva va facuse o poza. Nici nu cred ca stiai. Un prieten de-al lui/ei v-a fotografiat si a pus poza pe net. Era de acum doua zile. Sti, acum doua zile cand nu aveai credit si erai plecata din oras.Cum e pana la urma?
Daca m-ar fi lovit trasnetul in momentul ala ar fi fost poate mai bine. In schimb, trasnetul si furtuna erau in inima mea. Si toate urlau undeva inauntru si nu mai vedeam nimic si nu mai auzeam nimic. Si acum e aproape miezul zilei si nu pot dormi si scriu randurile astea sperand ca o sa mai pot elibera din veninul pe care il port in mine .
As vrea atat de tare sa-ti spun ca imi pare rau ca te-am cunoscut, ca imi pare rau ca te-am iubit si ca am avut incredere in tine pana in ultimul moment. Sa-ti spun ca esti insensibila si ca nimeni nu merita sa treaca prin ce trec eu acum. Si as mai vrea sa-ti spun ca tu nu mai existi pentru mine, ca de fiecare data cand ma gandesc la tine mi se face rau fizic. Vreau sa te uit, vreau sa-ti uit numele si vreau ca si tu sa-l uiti pe al meu. Dar nu mai am energie pentru nimic. Asa ca o sa scapi de mine, dar asa cum cineva de acolo de sus a avut grija ca eu sa stiu adevarul si va avea grija si de tine.
Da...si nu mai spun ca m-am scarbit de tine cand am aflat ieri ca ai si alta orientare sexuala.
Doamne Dumnezeule!am petrecut atata timp impreuna si eu nu mi-am dat seama ca tu faci si videochat si ca esti si lesbiana.Ii multumesc prietenei tale ca mi-a deschis ochii,ca mi-a spus totul despe tine,ca nu esti ceea ce pari a fi...esti o persoana falsa.Mi-a aratat poze cu tine,situri de socializare pe care ai cont...etc.Asa-i ca e foarte ciudat si cu ea si cu prietena ei,dar e adevarat!Poate se schimaba ceva daca imi spuneai adevarul.Dar pana la urma si cu mine si cu altele!Eu ce eram pentru tine?Sunt intrebari pe care nu mi-as mai dori sa le aflu raspunsul.DA...o sa scapi de mine dar cum fac,e inevitabil ne intalnim fara sa vrem in autobuz,in cartier unde stam amandoi,in oras,in locuri unde le frecventam amandoi.Poate ca sa scap de tine,sa ma mut in alt oras cu serviciul dar nu ti-a face placerea asta,sa stii!
Am sa-mi vad in continuare de viata mea,de servici si proiectele pe care le am si cu siguranta te voi uita...chiar daca ne vom mai intalni macar pe strada,eu am sa te salut chiar daca tu nu-mi vei raspunde la salut...oricum de acum imi e indiferent ce faci tu de acum incolo.