miercuri, 23 martie 2011

Gradina lui Dumnezeu

Dupa ce l-am auzit pe celebrul Adi dela Valcea spunand ca "nu trebuie sa fim mandri ca avem creier",am plecat aiurea in lumea larga,aidoma eroului crengist din "Prostia omeneasca",cel mai mirat de dilema soacrei/soatei raportata la drobul de sare...Si iata ce-am mai auzit...
Britney Spears:"Niciodata nu am vrut sa merg in Japonia.Pur si simplu,nu imi place sa mananc peste si stiu ca pestele este foarte popular in Africa".
Brooke Shields:"Fumatul ucide.Daca mori,atunci ai pierdut o mare importanta din viata".Christina Aguilera:"Unde va avea loc Festivalul de la Cannes anul acesta?"Pamela Anderson:"Daca incep sa gandesc prea mult,intru in panica".
Michael Jackson:"Cel mai frumos gest de afectiune este sa imparti patul cu alta persoana".Colin Farrell:"Nu sunt prost.Pur si simplu,uneori nu gandesc".
Linda Evangelista:"Dumnezeu m-a facut asa frumoasa.Daca eram urata ma faceam profesoara".Samuel Goldwyn:"Cred ca nimeni nu ar trebui sa isi scrie autobiografia pana moare".Joan Collins:"Exact asa s-a intamplat cu Imperiul Roman.Nu avea toata lumea de acolo sifilis?Si ati vazut ca dupa aia,imperiul a fost distrus de un vulcan".Arnold Schwarzenegger:"In opinia mea,casatoriile dintre homosexuali ar trebui sa fie intr-o femeie si un barbat".
George Gobel:"Daca nu exista electricitatea,ne-am uita la televizor la lumina".Paris Hilton:"Sunt atat de desteapta acum!Toata lumea imi spune:Da-ti bluzita jos!Sorry,nu fac asta!Stiu ca vor sa profite de mine.Nu sunt proasta!".
Sa ascultam si doua voci care au cochetat/cocheteaza cu politica...Charles de Gaulle:"China este o tara mare,locuita de multi chinezi".Dan Quayle:"Am fost recent in turneu in America Latina.Singurul meu regret este ca nu am aprofundat limba latina in scoala,ca sa pot sa port si eu o conversatie cu oamenii aceia".
Si atunci aidoma eroului lui Creanga-crucit de gestul celor care urcau nucile cu tapoiul si duceau oborocul lumina in casa-m-am intors pe spatiul mioritic.
Macar zicerile intelepte ale marienilor si adi-valcenilornostri au macar un farmec autohton...