luni, 24 octombrie 2011

Okay,cei care au 10 ani acum,nu se pot plânge deloc...

Okay,cei care au 10 ani acum,nu se pot plânge deloc..Au laptop,IPod,adresă de facebook,Blackberry.
Apoi eu când aveam 10 ani,făceam colecţie cu surprizele din gumele de mestecat Turbo şi eram mult mai fericit/ă decât cei din ziua de azi,chiar dacă nu aveam toate lucrurile care le au ei acum.
Mama si eu puneam flori si frunze la presat, si faceam "desene" cu ele,imi lipsesc vremurile alea.:(Si ne uitam la desene cu Popaye Marinarul , Mickey Mouse ,la serialul "Fantomete","Hunter pistolarul",nu la Hanna Montana sarutandu`se cu nu stiu cine , sau la unele desene idioate gen "numara cu mine" difuzate acum .Imi dau seama ca era mai frumos atunci , cand avea cate unul in cartier un telefon mai greu decat o caramida , cu antena , si daca cineva avea 10 mii la el , insemna ca fusese la bunici . Ne strigam la geam unii pe altii , ca nu aveam interfon , mess sau minute nelimitate . Si mergeam la scoala cu pachetelul , nu cu 50 de lei . Si nu te critica nimeni in privinta hainelor "Uite cum e imbracat ala/aia " . Era mult mai frumos atunci ♥ .
Sau fetele de 10 ani se plang ca le-au parasit gagii,si noi la 10 ani ne plangeam ca am rupt capul pupusei Barbie!:( sau nu stiou ce masinuta cu dichisii.Ce vremuri sunt acum...!!!Mi s pare o lume ¨nebuna¨



Asta e adevarat ... noi am fost ultima generatie care am vaut o copilarie frumoasa :X
INTR-ADEVAR,CE MAI VREMURI:))