sâmbătă, 20 august 2011

SEX SALBATIC


Zilele trecute o amica mi-a spus ca femeile se gandesc la sex mult mai des decat barbatii…am cascat ochii mari si am tacut, putin surprins de afirmatie. Asta pt ca de cele mai multe ori 95% dintre femei par sfioase si rusinoase cand vine vorba de subiect , tot cam acelasi procent este al femeilor care incearca sa nege ca ar avea o implicare directa in actul sexual…de parca ar fi spectatoare la o piesa de teatru.

Ieri mi-ai zis ca de 3 zile iti doresti sa faci sex salbatic, documentandu-ma putin am gasit niste studii interesante care spun ca pentru femei nevoia de sex salbatic apare atunci cand vad un barat f f atragator. In contradictie la barbati dorinta de sex salbatic apare atunci cand barbatul este f multumit de el insusi. Cand instinctele lui de mascul sunt la nivel maxim, inseamna ca si testosteronul lui e la maxim.
Femeile, la fel ca si barbatii, au fantezii sexuale care pot face relatia mai excitanta. E adevarat ca nu intotdeauna simt libertatea de exprimare. Cred ca de generatii intregi barbatii au o parere gresita despre ceea ce femeile isi doresc in pat. Nu-i de mirare ca sexul a devenit o rutina in majoritatea cuplurilor si plenitudinea sexuala este un mit.
Daca femeile ar exprima liber dorintele pe care mintea lor le hranesc voluntar ori nu, ar fi surprinsi chiar si cei mai libertini barbati sa constate ca multe din ele si-ar dori din cand in cand ca partenerul lor sa se poarte brutal la pat, ca si cu o femeie pe care tocmai au cunoscut-o, fara menajamente sau grija inutila.
Va invit sa indeazniti! In pat nu exista reguli scrise… sau n-ar trebui sa existe. Totul depinde de voi. Indrazniti sa va simtiti bine, sa oferiti totul si sa iubiti salbatic! Placerea va fi de partea voastra!
Spor!
PRIMUL PAS



Te-am cautat acum 2 zile, si ieri si azi…dar m-am blocat atunci cand te-am vazut. M-am inrosit, am zambit si am mers mai departe…as fi vrut sa-ti pot spune toate cuvintele care le repetasem acasa in fata oglinzii, as fi vrut sa aud raspunsul tau…dar m-am blocat. Buzele nu ma mai ascultau iarlimba nu ma ajuta sa articulez niciun cuvant.

Apoi am vrut sa-ti trimit cel mai mare buchet de flori pe care l-am vazut…dar n-am gasit curierul potrivit…am scris biletelul de insontire de zeci de ori in mintea mea…si parca niciunul nu suna prea bine pentru tine.

Maine promit sa fiu mai curajos!